Begeleiden en adviseren

Indien u uw eigen uitvaart op voorhand wenst te regelen, dan kan u steeds met ons een afspraak maken. Uw uitvaart wordt dan volgens uw wensen en ideeën besproken en vastgelegd.

Er bestaan verschillende mogelijkheden:

Uitvaartregeling

Bij deze optie kan u geheel zelf uw begrafenis of crematie regelen. Al uw wensen worden besproken en contractueel vastgelegd. Een dubbel van dit contract wordt bezorgd aan een vertrouwenspersoon zodat u zekerheid heeft dat bij het overlijden uw wensen worden ingewilligd. De opmaak van de uitvaartregeling kost 150 euro, dit bedrag wordt dan in mindering gebracht van de kosten bij het overlijden. Op deze manier bent u zeker dat de uitvaart volledig volgens uw wensen kan gebeuren en dit maakt het voor de nabestaanden ook een stuk makkelijker omdat het overgrote deel van de uitvaart reeds is vastgelegd. Mogelijk keuzes die voor discussie zouden kunnen zorgen, hoeven niet meer te gebeuren.
Bij deze formule dienen de nabestaanden dus zelf in te staan voor de begrafeniskosten. Als u dit wil voorkomen kan u kiezen uit ondermeer onderstaande financieringsmogelijkheden. 

Voorafregeling met financieringsmogelijkheden

De verzekering

Ook hier kunnen alle wensen van de klant contractueel vastgelegd worden. Het verschil met voorgaande formule is dat de nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de financiering. De verzekering zal gedeeltelijk of volledig de kosten van de uitvaart dekken zoals door u vastgelegd. Ook hier wordt een kopie van het contract aan een vertrouwenspersoon bezorgd zodat bij uw overlijden uw wensen zoals voorzien kunnen uitgevoerd worden.

 

Uitvaartspaarrekening

Naast de verzekering is het ook mogelijk een uitvaartspaarrekening af te sluiten.

Meer informatie nodig?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor
de bespreking van de verschillende mogelijkheden.